10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.turku zirņi, bundža2 saujaspētersīļi100 gfetas siers MĒRCEI:2 ĒKolīveļļa0.5 citrona sula1 šķipsnačili pārslas1 TKmedus pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Turku zirņus nokāš, noskalo un saber bļodā.
2
Pētersīļus smalki sakapā, pievieno zirņiem. Visu pārber ar sadrupinātu fetas sieru.
3
Gatavo mērci – burciņā lej eļļu, citronu sulu un medu. Pievieno arī čili pārslas un sāli. Aizskrūvē vāciņu un kārtīgi sakrata, lai mērce sajauktos.
4
Mērci pārlej salātiem un visu kārtīgi samaisa.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit