15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 kāposts0.5 sarkanais kāposts1 burkāns2 āboli MĒRCEI:6 ĒKolīveļļa0.5 citrona sula3 ĒKaveņu etiķis3 ĒKmajonēze1 ĒKmagoņu sēklas pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Abu veidu kāpostus smalki sagriež/sarīvē. Burkānu sarīvē. Āboliem izgriež serdi un sagriež smalkākos gabaliņos. Visu saber lielā bļodā.
2
Nelielā burciņā salej eļļu, citrona sulu, etiķi, majonēzi. Pieber sāli un piparus, kā arī magoņu sēkliņas. Burciņai uzskrūvē vāciņu un kārtīgi sakrata, lai sanāktu viendabīga mērcīte.
3
Kad mērce gatava, to pārlej bļodā sagrieztajām sastāvdaļām. Visu kārtīgi samaisa.
Salātus ēd uzreiz vai nedaudz vēlāk – ievilkušies tie būs vēl garšīgāki. Labu apetīti!
Ātri pagatavojami ēdieniBurkāniKāpostiMagonesOlīveļļaSarkanais kāpostsĀboliDārzeņu salātiMajonēzeCitronu sulaAveņu etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit