Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo sparģeļus. Sparģeļus nomazgā un nogriež aptuveni divus centimetrus no to kātiņu pamatnes.
Bekona šķēles (var izmantot arī prošuto šķiņķa šķēlītes) gareniski sagriež uz pusēm gareniskās strēmelēs, lai sanāktu tieši 8 strēmeles. Tālāk seko šīs receptes norādījumiem.
Gatavo plaucētas olas. Galvenais princips ir pavisam vienkāršs – jēlo olu iesit vai ielej verdošā ūdeni, kas vēl neburbuļo. Pirms olu ievieto katliņā, ūdeni iegriež virpulītī, lai ola neizplūstu. Knifus, lai plaucētās olas izdotos nevainojamus, atradīsi te.
Maizes šķēles uzsilda cepeškrāsnī vai tosterī un vēl siltas pārziež ar sviestu (var izmantot arī bezpiedevu krēmsieru).
Uz katras maizītes liek 4 bekonā ietītos sparģeļus un karalisko brokastu kārtojumu noslēdz, uz katras maizītes uzliekot plaucētu olu, ko pārkaisa ar sāli un pipariem.
Lai labi garšo!