25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
150 gvistas fileja2 ĒKsojas mērce pēc garšaspipari, sāls eļļa cepšanai1 brokolis100 gžāvētas dzērvenes100 gsaulespuķu sēklas60 gmajonēze30 ggrieķu jogurts50 grīvēts siers 'Džiugas'
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež kubiņos, pārslaka ar sojas mērci, pievieno piparus. Pielej nedaudz eļļas un apcep.
2
Brokoli noplaucē ar karstu ūdeni, sagriež rozetītēs.
3
Salātu traukā liek cepto vistas gaļu, sasmalcinātus brokoļus, dzērvenes, saulespuķu sēklas.
4
Majonēzi sajauc ar grieķu jogurtu, sieru un pārlej salātiem. Pirms pasniegšanas samaisa.
BrokastisLaunagsVakariņasBrokoļiGrieķu jogurtsSaulespuķu sēklasSojas mērceVistas filejaDažādi salātiMajonēzeDzērvenes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit