Foto: Publicitātes foto
Sātīgi un svaigi!
25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
150 gvistas fileja2 ĒKsojas mērce pēc garšaspipari, sāls eļļa cepšanai1 brokolis100 gžāvētas dzērvenes100 gsaulespuķu sēklas60 gmajonēze30 ggrieķu jogurts50 grīvēts siers 'Džiugas'

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež kubiņos, pārslaka ar sojas mērci, pievieno piparus. Pielej nedaudz eļļas un apcep.

2

Brokoli noplaucē ar karstu ūdeni, sagriež rozetītēs.

3

Salātu traukā liek cepto vistas gaļu, sasmalcinātus brokoļus, dzērvenes, saulespuķu sēklas.

4

Majonēzi sajauc ar grieķu jogurtu, sieru un pārlej salātiem. Pirms pasniegšanas samaisa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!