15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
30 glazdu rieksti100 gjauno spinātu lapiņas60 gzemenes50 gcietais siers 'Džiugas' pēc garšassāls, pipari pēc garšasbalzāmetiķa krēms olīveļļa
Pagatavošana
1
Lazdu riekstus apgrauzdē sausā pannā.
2
Noņem miziņu un sakapā.
3
Spinātus saliek šķīvjos.
4
Zemenes sagriež un kārto uz spinātiem.
5
Pāri kārto siera "Džiugas" gabaliņus.
6
Pievieno sāli un piparus, pārslaka ar balzāmetiķa krēmu un olīveļļu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit