Foto: Publicitātes foto
Izsmalcināti interesanta garša, kas noteikti jānobauda.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
30 glazdu rieksti100 gjauno spinātu lapiņas60 gzemenes50 gcietais siers 'Džiugas' pēc garšassāls, pipari pēc garšasbalzāmetiķa krēms olīveļļa

Pagatavošana

1

Lazdu riekstus apgrauzdē sausā pannā.

2

Noņem miziņu un sakapā.

3

Spinātus saliek šķīvjos.

4

Zemenes sagriež un kārto uz spinātiem.

5

Pāri kārto siera "Džiugas" gabaliņus.

6

Pievieno sāli un piparus, pārslaka ar balzāmetiķa krēmu un olīveļļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!