Grilēšanas cienītāji, kas meklē jaunas garšas kombinācijas, novērtēs desiņu "kebabus" ar saldiem āboliem un bumbieriem. Īpaši gardam rezultātam iesakām izmēģināt desiņas ar kaltētiem tomātiem un baziliku, kā arī lakšiem un citronpipariem.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
KEBABIEM:2 iepakojumi cāļa cepamās desiņas200 gkonservēti ananasi3 krāsainas paprikas1 ābols1 bumbieris MĒRCEI:1 TKDižonas sinepes5 ĒKsojas mērce0.33 ĒKčili pasta pēc garšaskonservēto ananasu sīrups

Pagatavošana

1

Cāļa desiņas sagriež gabaliņos, ananasu gredzenus sagriež 6-8 daļās, tikpat lielos gabalos sagriež ābolu, bumbieri un papriku.

2

Uz iesmiem pamīšus sadur desiņas, augļus un papriku, veidojot krāsainas virtenes. Ja nav pieejami iesmi, sastāvdaļas vari kārtot arī cepamajā restē, vien jāpielūko, lai gabaliņi ir lielāki nekā restes caurumi.

3

Mērcei bļodā sajauc 4-5 ēdamkarotes sojas mērces, 1 tējkaroti sinepju (ja izmanto kreptīgākas sinepes, liec mazāk), 1/3 tējkaroti čili pastas, un pielej pāri palikušo ananasu sīrupu.

4

Kebabu iesmus cep uz grila, ik pa brīdim apsmērējot ar pagatavoto mērci.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!