30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
KEBABIEM:2 iepakojumi cāļa cepamās desiņas200 gkonservēti ananasi3 krāsainas paprikas1 ābols1 bumbieris MĒRCEI:1 TKDižonas sinepes5 ĒKsojas mērce0.33 ĒKčili pasta pēc garšaskonservēto ananasu sīrups
Pagatavošana
1
Cāļa desiņas sagriež gabaliņos, ananasu gredzenus sagriež 6-8 daļās, tikpat lielos gabalos sagriež ābolu, bumbieri un papriku.
2
Uz iesmiem pamīšus sadur desiņas, augļus un papriku, veidojot krāsainas virtenes. Ja nav pieejami iesmi, sastāvdaļas vari kārtot arī cepamajā restē, vien jāpielūko, lai gabaliņi ir lielāki nekā restes caurumi.
3
Mērcei bļodā sajauc 4-5 ēdamkarotes sojas mērces, 1 tējkaroti sinepju (ja izmanto kreptīgākas sinepes, liec mazāk), 1/3 tējkaroti čili pastas, un pielej pāri palikušo ananasu sīrupu.
4
Kebabu iesmus cep uz grila, ik pa brīdim apsmērējot ar pagatavoto mērci.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit