40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgvistas fileja1 kabacītis (tāds, kuram vēl nav sākušas veidoties sēklas)2 paprikas, nelielas3 olas3 ĒKmilti pēc garšassāls, pipari, citas garšvielas taukvielas cepšanai
Pagatavošana
1
Vistas filejas sagriež nelielos gabaliņos (aptuveni 1x1x1cm ).
2
Smalki sagriež papriku, kabaci nomizo un sarīvē.
3
Gaļu, papriku un kabaci samaisa, pievieno miltus, garšvielas un atkal visu samaisa.
4
Tad masā iemaisa viegli sakultas olas. Iegūtajai masai nav jābūt stingrai un veidojamai.
5
Ar karoti liek sagatavoto masu uz pannas un cep, līdz kotletītes no abām pusēm zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKabačiMiltiOlasPaprikaVistas filejaGaļas ēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit