Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katliņā uzvāra buljonu. Maisot ar karoti, lēnām ber klāt kukurūzas putraimus. Turpina nepārtraukti maisīt un karsē uz mērenas uguns aptuveni 10 minūtes, līdz putra kļūst tumīga un sāk atlekt no katla malām. Noņem katlu no uguns, iemaisa sviestu un ļauj tam izkust.
Smalkos gabaliņos sagriež saulē kaltētos tomātus un uz pusēm sagriež ķirštomātus. Pagatavotajā putrā iemaisa sāli, piparus, tomātus un lielāko daļu no siera (nedaudz pietaupa pārkaisīšanai).
Cepamajā veidnē ieklāj cepamo papīru un ieklāj putru, izlīdzinot pa visu formu. Pārkaisa ar atlikto sieru.
Cep 200 grādos 10-13 minūtes, līdz siers apcepas zeltaini brūns un malas putrai kļuvušas viegli kraukšķīgas. Nedaudz padzesē un izņem no formas.
Griež gabalos un pasniedz ar svaigiem zaļumiem.