6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
Tabasco sarkanā mērce20 gab.austeres10 gpētersīļi125 gsviests2 gab.ķiploka daivas200 gparmezāna siers
Pagatavošana
1
Izkausē sviestu. Tam pievieno smalki sakapātu ķiploku. Uz lēnas uguns turpina sildīt sviestu 3-4 minūtes. Tas burbuļos un izdalīs patīkamu ķiploku smaržu, taču svarīgi, lai sviests nepaliktu brūns.
2
Sagatavo grilu.
3
Atver austeru vākus.
4
Vāku, kurā atrodas austere, liek uz grila, pārliecinoties, ka ārējais apvalks ir vērsts uz leju.
5
Nedaudz apgrilētām austerēm pievieno sviestu un sieru. Turpina grilēt, līdz siers izkusis un sāk veidot kraukšķīgas maliņas.
6
Virs izkusušā siera uzbirdina smalki sasmalcinātus pētersiļus.
7
Uz gatavām austerēm pēc garšas uzpilina TABASCO® sarkano mērci.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit