5Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzesaldētas zemenes1 ĒKcitronu sula0.33 glāzepūdercukurs1 šķipsnasāls0.5 glāzesaldais krējums
Pagatavošana
1
Saldētās zemenes liek blenderī, pievieno cukuru, sāli, citronu sulu un maļ, līdz iegūst viendabīgu masu.
2
Pakāpeniski – lejot tievā strūklā – pievieno saldo krējumu un turpina kult, līdz masa ir viendabīga.
3
Liek sorbetu trauciņos, dekorē ar piparmētru lapiņām un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit