Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ir tādas dienas, kad rīta cēlienu gribas iesākt ar saldu noti. Tad nu šādā reizē jāpagatavo saldās brokastu maizītes.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 šķēlesmaize sviests (cepšanai un maizīšu apsmērēšanai)1 gab.ābols pēc garšasbrūnais cukurs3 ĒKbezpiedevu jogurts pēc garšaskanēlis

Pagatavošana

1

Izkausē pannā sviestu.

2

Izgrebj ābolam serdi un sagriež šķēlēs.

3

Uz pannas izkausētajā sviestā liek cepties ābolu šķēles, līdz tās karamelizējas. Pārkaisa brūno cukuru, lai tas pagūst izkust.

4

Uz sausas pannas apgrauzdē maizes šķēles no abām pusēm.

5

Virsū liek apceptos ābolus, karoti jogurta un pārkaisa ar kanēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!