10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlesmaize sviests (cepšanai un maizīšu apsmērēšanai)1 gab.ābols pēc garšasbrūnais cukurs3 ĒKbezpiedevu jogurts pēc garšaskanēlis
Pagatavošana
1
Izkausē pannā sviestu.
2
Izgrebj ābolam serdi un sagriež šķēlēs.
3
Uz pannas izkausētajā sviestā liek cepties ābolu šķēles, līdz tās karamelizējas. Pārkaisa brūno cukuru, lai tas pagūst izkust.
4
Uz sausas pannas apgrauzdē maizes šķēles no abām pusēm.
5
Virsū liek apceptos ābolus, karoti jogurta un pārkaisa ar kanēli.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit