70Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgvistas fileja250 gmajonēze4 ĒKkarijs1 TKsāls2 ĒKcitronu sula
Pagatavošana
1
Sagriež vistas filejas mazākos gabalos un liek bļodā.
2
Pievieno majonēzi, kariju, sāli un citronu sulu.
3
Ar rokām rūpīgi visu samaisa un iemasē garšvielas gaļā, lai tās labāk uzsūcas.
4
Pārsedz bļodu ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz stundu. Ja nav tik daudz laika, pietiks arī ar 20 minūtēm, lai gaļa būtu gatava cepšanai.
5
Iemarinēto gaļu dur uz iesmiem un grilē, līdz tā apcepusies zeltaini brūna no visām pusēm.
PusdienasPiknika ēdienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKarijsVistas filejaGaļas ēdieniMajonēzesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit