Foto: DELFI
Ja gribas sulīgu, garšām piesātinātu šašliku, bet ātri un bez ilgas marinēšanas, šī recepte būs tam piemērota.
70Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgvistas fileja250 gmajonēze4 ĒKkarijs1 TKsāls2 ĒKcitronu sula

Pagatavošana

1

Sagriež vistas filejas mazākos gabalos un liek bļodā.

2

Pievieno majonēzi, kariju, sāli un citronu sulu.

3

Ar rokām rūpīgi visu samaisa un iemasē garšvielas gaļā, lai tās labāk uzsūcas.

4

Pārsedz bļodu ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz stundu. Ja nav tik daudz laika, pietiks arī ar 20 minūtēm, lai gaļa būtu gatava cepšanai.

5

Iemarinēto gaļu dur uz iesmiem un grilē, līdz tā apcepusies zeltaini brūna no visām pusēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!