Foto: DELFI
Šis varētu būt vasarā visātrāk pagatavojamais ēdiens, kas izdosies arī tiem, kas nemēdz ilgi uzturēties virtuvē. Šķiet, ka nav vērts iemest aci receptē, viss tikai jāsamet katlā un jāpārlej ar kefīru. Tomēr atļausimies publicēt fotorecepti, tā teikt, iedvesmai!
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 mlbietes saujadilles saujasīpolloki saujaredīsi3 gab.vārītas olas1 lkefīrs pēc garšasūdens2 TKsinepes2 gab.gurķi

Pagatavošana

1

Pirms gatavošanas uzliek vārīties trīs olas, tām jābūt cieti vārītām, tāpēc pēc pirmā uzmestā burbuļa jāuzņem 10 minūtes. Vēl labāks variants ir olas novārīt jau iepriekšējā dienā.

2

Izvēlies lielu katlu un iegāz tajā burciņu marinētu biešu, pievieno sīkos kubiņos sagrieztus redīsus. Marinādi nav jānolej, arī to droši pievieno.

Foto: DELFI
3

Sagriež dilles un lociņus, ja patīk kreptīgāka zupa, var likt vēl vienu lociņu sauju.

Foto: DELFI
4

Smalki sagriež svaigos gurķus, ja garšo, tad saplucina rukolu.
Foto: DELFI
5
Visu pārlej ar kefīru, samaisa. Pēc garšas pievieno piparus, sāli, sinepes un sasmalcinātas olas. Samaisa un liek uz stundu ledusskapī ievilkties. Nepacietīgākie droši var ēst uzreiz no bļodas, ja izmantotais kefīrs ir vēss.
Foto: DELFI
6

Pirms kefīra pievienošanas gan man nācās visu pārliet bļodā, jo katliņš izrādījās par mazu.

Tā, lūk, top zupa, kas pēc tam jāēd trīs dienas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!