Foto: DELFI

Šo salātu nosaukums varētu būt "vasara manā šķīvī" –
krāsains un sulīgi košs dārzeņu salikums, kas īpašam aromātam papildināts ar persika šķēlītēm un garšīgu pesto-čili mērci. Lieliski ir arī tas, ka salātu pagatavošanai būs nepieciešamas vien 5 minūtes.

10Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 tomāti2 gurķi3 persiki0.5 paprika0.5 sīpoli pēc garšasfetas siers pēc garšasbaziliks MĒRCEI:2 ĒKolīveļļa1 ĒKpesto2 ĒKsaldā čili mērce

Pagatavošana

1

Tomātus, persikus, papriku un gurķus sagriež sev tīkamas formas un lieluma gabaliņos.

2

Sīpolu nomizo un sagriež plānos gredzenos. Bazilikam atdala lapiņas.

3

Visas sastāvdaļas pamīšus kārto traukā, kā pēdējo pievienojot sieru.

4

Gatavo mērci, samaisot visas sastāvdaļas. Pārlej mērci salātiem un pasniedz ar grauzdētas maizes šķēli.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!