20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
saujarukola saujakreses saujadilles saujavistas aknas1 gab.tomāti1 gab.gurķi pēc garšasbalzamiko pēc garšasolīveļļa
Pagatavošana
1
Noskalo zaļumus, nosusina un sagriež vai saplūkā. Sagriež tomātu un gurķi.
2
Tikmēr cep eļļā vistu akniņas, līdz tās vairs nav sārtas. Es izmantoju atsaldētas aknas, tādēļ tās cepot sprakšķēja, silti iesaku uzlikt vāku, lai saudzētu virtuvi un drēbes.
3
Zaļumu salātus sajauc ar balzamiko mērci, pielej olīveļļu ar citronu garšu. Ja tādas nav, var izmantot parasto olīveļļu, bet tad salāti jāapslaka ar citronu sulu.
Starp citu, aromatizēt olīveļļu vari mājās – atliek vien pievienot tai citrona miziņu vai bazilika lapiņas. Kā to pareizi paveikt, vari izlasīt šeit.
Izkārto visu skaisti uz šķīvja.
LaunagsPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniAknasBalzamiko etiķisKresesLapu salātiGaļas salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit