75Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgcāļa pusspārni marinādē (piemēram, ''Marienbāde'')8 gab.jaunie kartupeļi3 gab.burkāni400 gkonservēti tomāti350 glečo
Pagatavošana
1
Nomizo burkānus un sagriež ripiņās, kartupeļus sagriež daivās vai kubiņos.
2
Romiešu podā* vispirms liek sagrieztos dārzeņus, virsū tiem cāļa pusspārniņus. Pārlej ar konservētiem tomātiem un lečo. Pēc garšas pievieno sāli, piparus.
3
Podu ar vāku virsū liek uz uzkarsēta grila un gatavo aptuveni stundu 250 grādos. Ja ir iespējams, grilam nolaiž vāku, tad ēdiens pagatavosies ātrāk.
*Var izmantot arī pīli, tadžīnu vai kādu māla podu.
Līgo svētku un Jāņu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiGrilsBurkāniKartupeļiLečoVistas spārniņiGaļas ēdieniĒdieni podiņosKonservēti tomātiJaunie kartupeļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit