Tā kā vasara šogad nelutina ar tveici, ēdienkartē ilgāk uzkavējas sātīgākas maltītes. ''Grila skola'' piedāvā pagatavot cāļa pusspārniņus ar sulīgiem dārzeņiem.
75Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgcāļa pusspārni marinādē (piemēram, ''Marienbāde'')8 gab.jaunie kartupeļi3 gab.burkāni400 gkonservēti tomāti350 glečo

Pagatavošana

1

Nomizo burkānus un sagriež ripiņās, kartupeļus sagriež daivās vai kubiņos.

2

Romiešu podā* vispirms liek sagrieztos dārzeņus, virsū tiem cāļa pusspārniņus. Pārlej ar konservētiem tomātiem un lečo. Pēc garšas pievieno sāli, piparus.

3

Podu ar vāku virsū liek uz uzkarsēta grila un gatavo aptuveni stundu 250 grādos. Ja ir iespējams, grilam nolaiž vāku, tad ēdiens pagatavosies ātrāk.

*Var izmantot arī pīli, tadžīnu vai kādu māla podu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!