Borjomi pikniks 2017 - 51
Foto: DELFI
20. jūlijā notikušajā ''Borjomi'' piknikā ar savu iecienītāko burgera recepti padalījās arī Jana Duļevska, demonstrējot, ka visai gardi var pagatavot arī veģetārus burgerus.
35Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 gab.kliju maizītes200 gsvaigs lasis150 gzilais siers1 gcitrons dilles ledus salāti1 gab.tomāts1 gab.gurķis vai paprika pēc garšasburgeru mērce

Pagatavošana

1

Uz grila liek kliju maizītes, apgrauzdējot tās no abām pusēm. Lasi sagriež plānās šķēlītēs un liek grilēties blakus maizītēm.

2

Kad burgeru maizītes apgrauzdētas, tās noņem, uz vienas puses liek salātlapas, tomātu, gurķi vai papriku pēc izvēles.

3

Virsū smērē burgeru mērci un sāk kārtot uzgrilēto lasi. Tad pievieno nedaudz citrona sulas. Pa virsu kārto zilā siera šķēles, dilles, tomātus, gurķi vai papriku.

4

Vēl nedaudz uzsmērē mērci un uzliek otru kliju maizītes pusīti. Burgeru liek uz grila, lai siers nedaudz izkūst.

5

Kad siers izkusis, burgers ir gatavs pasniegšanai.

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!