Delfi foto misc. - 54667
Foto: DELFI
Kad tad vēl, ja ne vasarā baudīt atsvaidzinošo saldējuma kokteili Nepārspējams salikums ir plombīra saldējums un plūmju sula, taču, nedaudz mūsdienojot šo klasiku, tas papildināts ar svaigām vasaras veltēm.
5Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 mlplombīra saldējums500 mlplūmju sula vai nektārs pāris svaigu piparmētru lapiņu1 saujaogas pēc izvēles (zemenes, mellenes, avenes u.c.)

Pagatavošana

1

Blenderī liek mazākos gabalos sagrieztu saldējumu (lai blenderim vieglāks darbiņš). Pievieno notīrītas ogas, piparmētru lapiņas un pārlej ar plūmju sulu.

2

Ļauj blenderim sakult krēmīgu saldējuma kokteili, lai viss būtu labi samalies un nebūtu nedz ogu, nedz saldējuma gabaliņu.

3

Lej glāzēs un pasniedz. Var dekorēt ar svaigu piparmētru lapiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!