Foto: DELFI
Veselīgā brokastu putra garšos pēc "vēl vienas porcijas", ja to papildināsi ar sviestā karamelizēta nektarīna šķēlītēm, sulīgām dārza ogām, karoti maiga bezpiedevu jogurta un šķipsniņu kanēļa.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
6 ĒKauzu pārslas1 ĒKsviests1 nektarīns1 ĒKcukurs pēc garšasjāņogas pēc garšasupenes šķipsnakanēlis pēc garšasbezpiedevu jogurts

Pagatavošana

1

Vāra putru, sekojot norādījumiem uz putras iepakojuma vai, piemēram, šīs receptes norādījumiem.

2

Ja vēlas, var ātrvārāmās pārslas vienkārši pārliet ar verdošu ūdeni - tā, lai tās būtu pārklātas pusotra pirksta platumā, tad samaisīt, pārklāt bļodiņas ar piemērota lieluma šķīvīšīem un uzbriedināt pārslas 5–10 minūtes.

3

Kamēr putra briest, sagriež šķēlītēs nektarīnu. Pannā izkausē sviestu, liek cepties nektarīna šķēlītes, pēc minūtes pievienojot arī cukuru. Šķēlītes apgriež un turpina cept vēl 2 minūtes.

4

Nektarīnus liek uz putras, pievieno ogas, jogurtu un pārkaisa ar šķipsnu kanēļa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!