50Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
10 gab.jaunie kartupeļi3 gab.burkāni2 gab.tomāti kabacis tīģergarneles
Pagatavošana
1
Jaunos kartupeļus nomazgā, tiem noberž miziņu. Sagriež tos palielos gabalos. Apbārsta ar čili pulveri. Jaunos burkānus nomizo, sagriež un apbārsta ar kariju.
2
Tomātus un kabačus sagriež ripiņās un apbārsta ar zaļo garšaugu maisījumu. Atkausētajām garnelēm uzbārsta smalki sagrieztus ķiplokus, maltus piparus un sāli.
3
Kārto visu rindiņās, apslaka ar eļļu un cep sakarsētā krāsnī (200 grādi) apmēram pusstundu.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniBurkāniKabačiKartupeļiTomātiTīģergarnelesDārzeņu ēdieniZivju un jūras produktu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit