Foto: Privātais arhīvs
Ātri, krāsaini, garšīgi un vienkārši - tā raksta gardo vakariņu autore Līva Immermane.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

10 gab.jaunie kartupeļi3 gab.burkāni2 gab.tomāti kabacis tīģergarneles

Pagatavošana

1

Jaunos kartupeļus nomazgā, tiem noberž miziņu. Sagriež tos palielos gabalos. Apbārsta ar čili pulveri. Jaunos burkānus nomizo, sagriež un apbārsta ar kariju.

2

Tomātus un kabačus sagriež ripiņās un apbārsta ar zaļo garšaugu maisījumu. Atkausētajām garnelēm uzbārsta smalki sagrieztus ķiplokus, maltus piparus un sāli.

3

Kārto visu rindiņās, apslaka ar eļļu un cep sakarsētā krāsnī (200 grādi) apmēram pusstundu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!