30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.kabači300 gsiers125 gmocarella pēc garšasšašliks (iepriekš sacepts)3 gab.tomāti pēc garšassāls pēc garšaseļļa
Pagatavošana
1
Kabačus nomazgā, sagriež ripiņās. Ja ir vēlme, tad kabačiem var nomizot mizu, bet lieliem kabačiem der izņemt laukā sēkliņas. Atsevišķi sagriež ripiņās tomātus, mocarella sieru, bet šķēlēs Holandes sieru.
2
Uz sakarsētas pannas liek eļļā apcepties kabaču ripiņas, kas apkaisītas ar sāli. Kad tās no abām pusēm ir nedaudz apceptas, tad ripiņas kārto uz cepampannas, kur iepriekš uzklāts cepamais papīrs.
3
4
Pēc tam uz šašlika gabaliņiem liek mocarella siera ripas, sagrieztas tomātu ripiņas, kurām pārkaisīts sāls, bet pēc tam uzliek siera šķēli. Visu liek cepties cepeškrāsnī vismaz 200 grādos aptuveni 20 minūtes.
Pasniedz ar krējumu vai ķiploku mērci, kuras recepti atradīsi šeit, kā arī dekorē ar svaigiem zaļumiem.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniLīgo svētku un Jāņu receptesBērnu ballītes ēdieniGrilsMarinēšanaAugu eļļaEļļaKabačiMocarellaSiersviegliViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit