Foto: Publicitātes foto
Tuvojoties rudenīgajam laikam, aizvien aktuālāki kļūst dažādu sēņu pagatavošanas veidi. Katra sēņu mīļotāja cienīga recepte – garšīga, sātīga un viegli pagatavojama.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 portobello sēņu cepurītes2 ĒKolīveļļa2 kapātas ķiploka daiviņas2 TKbaziliks2 TKoregano2 TKtimiāns170 gSpilva Premium tomātu mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi170 grīvēts mocarellas siers18 šķēlessalami desa sāls, pipari

Pagatavošana

1

Samaisa garšvielas, divas trešdaļas no tām iejauc ar olīveļļu un ķiplokiem.

2

Sēnēm izņem kātiņus. Cepurītes noziež ar garšvielu un eļļas maisījumu, liek uz cepampapīra pannā.

3

Katrā cepurītē pilda 2 ēdamkarotes "Spilva" "Premium" mērces, virsū ber sieru un uz tā salami.

4

Cep krāsnī grila režīmā (200 °C) 8 minūtes, līdz siers izkusis un kļuvis zeltains.

5

Pārkaisa ar atlikušo garšvielu maisījumu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

"Spilva" "Premium" mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi

"Premium" tomātu mērcei ir īpaši augstvērtīgs sastāvs – tā gatavota no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātu (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti 2,3 kilogrami tomātu!).

"Premium" mērces garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu ēdienus.

"Premium" mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi ir unikāls sastāvdaļu salikums, kas piešķir mērcei sēņu akcentu, ko iespējams sajust arī no tās pagatavotajā ēdienā.

Izcils sastāvs veido izcilu mērces garšu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!