6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kggurķi1.5 glāzeetiķis1.5 glāzecukurs2 ĒKsāls3 ĒKkarija pulveris1 ķiploka galviņa
Pagatavošana
1
Gurķus nomizo, sagriež ripiņās, pievieno nomizotus, šķēlītēs sagrieztus vai sarīvētus ķiplokus, pārējās sastāvdaļas, samaisa un atstāj bļodā uz aptuveni četrām stundām. Pa to laiku nosterilizē burkas un vāciņus.
2
Tad gurķus, kas pa šo laiku jau būs atsulojušies, pilda burkās (no šī produktu daudzuma sanāks piepildīt aptuveni 8 puslitra burciņas). Burkas ar gurķīšiem karsē aptuveni 10-15 minūtes, tad aizvāko, apgriež otrādi un ļauj atdzist.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit