Sastāvdaļas
Pagatavošana
Maizi griež šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un apcep krāsnī, līdz tā ir viegli zeltaina.
Vistas fileju cep pannā kopā ar "Spilva" "Premium" mērci, sāli un pipariem, līdz vista ir izcepusies.
To kārto uz iepriekš uzgrauzdētām maizītēm, pāri pārslaka olīveļļu, virsū kārto baziliku.
Uz maizītes kārto "Spilva" "Premium" mērci, pa virsu liek pannā apceptus šampinjonus, brī sieru un liek sakarsētā krāsnī (200 °C) uz 5–10 minūtēm, līdz siers izkusis.
Pa virsu kārto ķiploku dīgstus vai citus zaļumus.
"Spilva" "Premium" tomātu mērce ar tomātu gabaliņiem
"Premium" tomātu mērcei ir īpaši augstvērtīgs sastāvs – tā gatavota no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātu (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti 2,6 kilogrami tomātu!).
"Premium" mērces garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu ēdienus. Klasiska garša, kurā īpaši jūtams tomāts un maigs etiķa un garšvielu piesitiens.
Izcils sastāvs veido izcilu mērces garšu!