Delfi foto misc. - 55243
Foto: DELFI
Siltas, viegli apgrauzdētas maizītes, uz kurām sarindoti sulīgi tomāti un mocarellas siera gabaliņi, kā arī svaiga bazilika klātbūtne, rada neaizmirstamu garšu salikumu, kas lieliski piestāv gan brokastīm, gan viesu cienāšanai.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
5 šķēlesgraudu maize vai ciabatta1 ķiploka daiva3 tomāti pēc garšassvaigs baziliks2 ĒKolīveļļa pēc garšasķiploku sāls pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti pipari

Pagatavošana

1

Vispirms apgrauzdē maizi uz sausas, karstas pannas.

2

Sagriež tomātus mazos gabaliņos un liek bļodā.

3

Saplucina mocarellu un baziliku, pievieno tomātiem. Aplej ar eļļu, pievieno garšvielas un samaisa.

4

Apgrauzdētās maizītes ierīvē ar ķiploku. Liek virsū tomātu salātus un pasniedz.

Maizītes vislabāk pasniegt uzreiz, citādi maize sasulosies un no kraukšķīguma vairs nebūs ne vēsts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!