35Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 TKtomāti300 gžāvēta gaļa2 sīpoli3 ķiploka daivas pēc garšaspipari pēc garšassāls PASNIEGŠANAI: zaļumi skābs krējums
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež strēmelītēs. Sīpolus nomizo, sagriež plānās šķēlēs. Katlā apcep sīpolus kopā ar gaļu.
2
Kamēr cepas, sagriež tomātus kubiņos, liek katlā sautēties kopā ar sīpoliem un gaļu. Visu sutina aptuveni 15 minūtes. Pievieno uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sāli, piparus, pavāra vēl 5 minūtes. Sātīga zupa ir gatava!
3
Pasniedz to ar skābu krējumu un kapātiem zaļumiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit