Foto: Privātais arhīvs
Gardas un vienkārši pagatavojamas tomātu biezzupas recepti iesaka Una Kārkliņa.
35Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 TKtomāti300 gžāvēta gaļa2 sīpoli3 ķiploka daivas pēc garšaspipari pēc garšassāls PASNIEGŠANAI: zaļumi skābs krējums

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež strēmelītēs. Sīpolus nomizo, sagriež plānās šķēlēs. Katlā apcep sīpolus kopā ar gaļu.

Foto: Tasty
2

Kamēr cepas, sagriež tomātus kubiņos, liek katlā sautēties kopā ar sīpoliem un gaļu. Visu sutina aptuveni 15 minūtes. Pievieno uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sāli, piparus, pavāra vēl 5 minūtes. Sātīga zupa ir gatava!

Foto: Privātais arhīvs
3

Pasniedz to ar skābu krējumu un kapātiem zaļumiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!