Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo pamatni. Atdala "Oreo" cepumus no krēma. Sasmalcina 3 paciņas cepumu līdz pulverveida konsistencei. Pievieno izkausētu sviestu un maisa līdz viendabīgai masai. Liek formā un izlīdzina, ar rokām cieši piespiežot pie pamatnes. Liek trauku ledusskapī atdzesēties, tikmēr gatavo siera masu.
Aplej želatīnu ar aukstu ūdeni, lai uzbriest.
Saldajam krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un uzputo līdz putukrējuma masai. Tad pievieno maskarponi ( var to aizstāt ar bezpiedevu krēmsieru), "Oreo" cepumu pildījumus, rīvētu citrona miziņu un citrona sulu no 1/2 citrona. Sakuļ līdz viendabīgai masai.
Izkausē uzbriedināto želatīnu verdoša ūdens peldē un pielej to masai. Želatīnu iemaisa masā, lej masu formā.
Dekorē ar "Oreo" cepumiem (daļu cepumu var sasmalcināt drumstalās). Liek kūku ledusskapī uz 1-2 stundām, līdz pildījums sastindzis.
Lai labi garšo!