5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gbrūklenes6 olu baltumi šķipsnasāls6 vaniļas ekstrakta pilieni10 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Nomazgā un saspaida ar dakšu vai sablendē brūklenes.
2
Palielā bļodā liek olu baltumus, šķipsnu sāls un sāk kult ar mikseri. Kad masa sāk līdzināties putām, pamazām iekuļ brūklenes, kas samaisītas ar cukuru un vaniļas cukuru. Turpina kult, līdz masa paliek pufīga un notur formu.
3
Pasniedz ar vaniļas mērci (kā tā gatavojama, uzzini te).
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit