20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
bērzlapes milti panēšanai olas sāls eļļa sviests
Pagatavošana
1
Bērzlapes notīra, noņem krāsaino plēvīti no sēņu cepurītēm. Pārkaisa bērzlapes ar sāli.
2
Bļodiņā sakuļ olas. Šķīvī ieber miltus. Pannā liek piciņu sviesta, pievieno aptuveni tikpat daudz eļļas (tas nepieciešams, lai sviests nedegtu).
3
Kad taukvielas uzkarsušas, apviļā katru bērzlapi olā, tad miltos, tad atkal olā, un liek pannā, apcepot pāris minūtes no katras puses, līdz sēņu karbonādītes ir skaisti zeltainas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit