30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
150 gmīksts sviests80 gbrūnais cukurs80 gbaltais cukurs1 ola naža galsvaniļa150 gmilti75 gauzu pārslas1 TKcepamais pulveris200 gtumšā šokolāde
Pagatavošana
1
Sviestu ar cukuru saputo viendabīgā masā, pievieno olu un turpina putot līdz viendabīgai konsistencei.
2
Visas sausās sastāvdaļas sasver, auzu pārslas viegli apgrauzdē uz pannas, visu pievieno saputotajam sviestam un samaisa. Pievieno sadrupinātu šoklādi, iemaisa. No masas veido vidēja lieluma bumbiņas, liek uz plāts, kas iepriekš izklāta ar cepamo papīru, un saplacina.
3
Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 170 grādos 8-10 min. Atdzesē, dekorē ar šokolādi, riekstiem, krāsainiem cukura graudiem vai ko citu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit