9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgtomāti ķiploka daivas1 čili pipars1 ĒKmaltas koriandra sēklas1 ĒKHmeļi-suneļi1 liela bunte kinzas10 bazilika lapas1 ĒKcukurs1 ĒKsāls
Pagatavošana
1
Tomātus noblanšē, noņem tiem miziņas. Tomātus sagriež mazākos gabalos.
2
Kinzu, baziliku, hmeli-suneli, čili piparu, koriandra sēklas, nomizotus ķiplokus un sāli liek traukā un sablendē viendabīgā masā.
3
Tomātus liek katlā, pievieno cukuru un karsē 20 minūtes (kopš brīža, kad masa sāk burbuļot), ik pa laikam apmaisot.
4
Tad tomātus sablendē, pievieno tiem garšvielu un garšaugu masu. Visu samaisa un karsē vēl piecas minūtes.
5
Karstu masu lej sterilizētās burkās, burkas aizvāko, apgriež ar vākiem uz leju un atdzesē.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensGruzīnu nacionālā virtuvePasniegt atdzesētuBaziliksCukursGaršvielas un garšaugiHmeļi-suneļiKinzaTomātiČiliĶiplokiUzkodu mērces
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit