Foto: Karlīna Latsone
Rudenim piestāv smaržīgi, cepti āboli un silta kanēļa smarža. Karlīna Latsone, bloga "Ir.Bene" autore, piedāvā vienkāršu kāruma recepti, kas priecēs mājiniekus un patīkami pārsteigs ciemiņus. "Mans pēdējā laika labākais atklājums ir āboli, kas pildīti ar šķiedrvielām un proteīna bagātu musli," stāsta Latsone. "Cepšanai iesaku izvēlēties pašmāju ābolus, turklāt – pēc iespējas skābākus. Liesāka alternatīva saldajam krējumam ir bezpiedevu jogurts, savukārt medus vietā var lietot kļavu vai agaves sīrupu."
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
8 āboli5 ĒKmusli maisījums50 gsviests2 ĒKmedus1 ĒKkanēlis150 mlsaldais krējums1 TKvaniļas cukurs

Pagatavošana

1

Sagriež ābolus uz pusēm, izņem serdi, pilda ar musli.

2

Izkausē sviestu, sajauc ar medu un kanēli, pārlej pāri pildītajiem āboliem un cep 180 grādos aptuveni 15 minūtes.

3

Noslēgumā saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru. Pārlej masu ceptajiem āboliem un pasniedz karstus.

Veseli ēduši!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!