7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
8 āboli5 ĒKmusli maisījums50 gsviests2 ĒKmedus1 ĒKkanēlis150 mlsaldais krējums1 TKvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Sagriež ābolus uz pusēm, izņem serdi, pilda ar musli.
2
Izkausē sviestu, sajauc ar medu un kanēli, pārlej pāri pildītajiem āboliem un cep 180 grādos aptuveni 15 minūtes.
3
Noslēgumā saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru. Pārlej masu ceptajiem āboliem un pasniedz karstus.
Veseli ēduši!
Ātri pagatavojami ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanēlisMedusSaldais krējumsSviestsĀboliCiti saldēdieniviegliIkdienas maltīteiVaniļas cukursMusli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit