9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
450 gcūkgaļas maltā gaļa1 ola pēc garšasmalti melnie pipari3 ķiploka daiviņas pēc garšassāls150 gbiezpiens150 gkausētais siers3 valrieksti kapāti zaļumi dekorēšanai
Pagatavošana
1
Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, olu, sakapātus ķiplokus. Visu samaisa, liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
2
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
3
Biezpienam pievieno kausēto sieru, kapātus valriekstus, šķipsnu sāls un visu samaisa viendabīgā masā.
4
No maltās gaļas veido bumbiņas, liek tās cepamajā veidnē, saplcina, vidū ar pirkstiem izveido padziļinājumu, kuru piepilda ar biezpiena-kausētā siera masu.
5
Liek cepties krāsnī uz 35-40 minūtēm.
6
Izņem un pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.
Lai labi garšo!
CepeškrāsnsBiezpiensCūkgaļas maltā gaļaGaršvielas un garšaugiOlasPipariGaļas ēdienividējiValriekstiKausētais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit