9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gcūkas ribiņas3 gsāls2 gpipari5 gmedus2 ķiploka daiviņas1 rozmarīna zariņš1 timiāna zariņš50 mlalus50 mlvīns
Pagatavošana
1
Ribiņas sagriež mazākos gabalos, liek traukā. Timiānam un rozmarīnam atdala lapiņas. Ķiplokus nomizo, sīki sakapā.
2
Visas garšvielas samaisa, ieberzē ar maisījumu ribiņas.
3
Pārlej gaļu ar alu un vīnu, pārklāj trauku ar pārtikas plēvi un noliek vēsā vietā uz 24 stundām.
4
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
5
Liek ribiņas krāsnī cepties uz aptuveni 1 stundu, pārslakot ar marinādi.
6
Pasniedz ar štovētiem kāpostiem un vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.
Lai labi garšo!
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAlusCūkas ribiņasPipariRozmarīnsĶiplokiMārtiņdienas cienastsTimiānsviņš
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit