7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
15 mlrums vai konjaks vīnogu sula dzērveņu sula čili sīrups apelsīna šķēle anīss kanēļa standziņa
Pagatavošana
1
Ielej karstuma izturīgā glāzē rumu vai konjaku (10-15ml uz 300-350ml glāzi).
2
Pielej 3 daļas vīnogu sulas, 2 daļas dzērveņu sulas un 1 daļu čili sīrupa (to var aizstāt ar dažām svaiga čili ripiņām vai šķipsnu čili pulvera).
3
Uzkarsē dzērienu, uzmanot, lai tas nesāk vārīties!
4
Pievieno1/3 zvaigžņu anīsa, kanēļa standziņu, apelsīna šķēli, un izbauda!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit