7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gauzu pārslas šķipsnakanēlis šķipsnakardamona pulveris400 mlmandeļu piens2 dateles300 gābolu biezenis200 mlūdens (pēc nepieciešamības)
Pagatavošana
1
Katliņā ieber auzu pārslas un kanēli, kardamonu, smalki sakapātas dateles, pielej pienu (var izmantot arī sojas vai auzu pienu) un vāri uz nelielas liesmas 7-10 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz putra ir gatava.
2
Ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni. Pirms pasniegšanas iemaisa putrā ābolu biezeni un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit