13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 kartupeļi3 burkāni3 bietes2 kāļi2 pastinaki3 ķiploka galviņas4 sarkanie sīpoli pēc garšassāls3 rozmarīna zariņi2.5 ĒKmedus1 ĒKrīvēta ingvera sakne4 ĒKeļļa1 citronu sula
Pagatavošana
1
Dārzeņus nomizo, sagriež aptuveni vienāda lieluma, bet ne pārāk sīkos gabalos. Ķiplokus nemizo, daiviņām tikai apgriež augšējos galiņus.
2
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
3
Gatavo marinādi. Liek visas sastāvdaļas aizvākojamā burciņā un sakrata, līdz iegūta viendabīgas konsistences marināde.
4
Visus dārzeņus liek uz plāts, pārlej ar marinādi, apmaisa ar rokām, līdz marināde pārklāj katru šķēlīti un daiviņu.
5
Pārkaisa dārzeņus ar sāli, pa starpām liek rozmarīna zariņus. Liek cepties uz 25-30 minūtēm ventilatora režīmā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit