25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gmaltā gaļa pēc garšastaco garšvielu maisījums2 burkāni3 tomāti1 paprika1 sarkanais sīpols150 gČedaras siers svaigi loki načos kukurūzas čipsi
Pagatavošana
1
Nomizo un sarīvē burkānus uz smalkās rīves. Tomātus un papriku sagriež mazākos gabalos. Sīpolu nomizo un sagriež mazos gabalos.
2
Sakarsē pannu un apcep sīpolus caurspīdīgus. Pievieno malto gaļu, garšvielas un apcep gandrīz gatavu. Tad pievieno burkānus un cep, līdz gaļa brūna.
3
Pannas saturam pievieno tomātus, papriku un karsē zem vāka.
4
Cepeškrāsns pannā izkārto načos čipsus, virsū izlīdzina pannā pagatavoto saturu un pārkaisa ar rīvētu sieru.
5
Cep 200 grādos grila režīmā nepilnas desmit minūtes, līdz siers pakusis.
6
Pārkaisa ar smalki sakapātiem lokiem un pasniedz ar skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu.
Ass un pikants ēdiensMeksikāņu nacionālā virtuveKarstās uzkodasBurkāniKukurūzas čipsiMaltā gaļaČedaras siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit