Maigs un gaisīgs deserts, kas gan nesader ar apņemšanos šogad beidzot notievēt. Ja skapjaugšā aizķēries kāds ķirbis, griez to pušu un pēc krēma pagatavošanas izmanto atlikušo ogu un iebiezināto pienu sulīgas kūkas pagatavošanā.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gķirbju biezenis140 gsvaigais siers2 TKželatīns pēc garšaskanēlis, muskatrieksts4 ĒKiebiezinātais piens ar cukuru150 gsaldais krējums4 gab.pilngraudu cepumi
Pagatavošana
1
Ķirbju biezeni puto kopā ar svaigo sieru, iebiezināto pienu un uzbriedinātu, sildot izšķīdinātu želatīnu.
2
Pievieno kanēli un rīvētu muskatriekstu.
3
Atsevišķi saputo saldo krējumu un iemaisa ķirbja un svaigā siera putojumā.
4
Kārto glāzītēs un dekorē ar sadrupinātiem cepumiem.
LaunagsĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemPasniegt atdzesētuKanēlisSaldais krējumsKrēmiSvaigais siersŽelatīnsIebiezinātais piensĶirbju biezenis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit