7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 rupjmaizes šķēles4 šprotes2 vārītas olas1 ķiploka daiviņa3 ĒKmajonēze1 tomāts pēc garšaszaļumi
Pagatavošana
1
Olas sarīvē. Šprotēm notecina eļļu. Majonēzi samaisa ar smalki rīvētu ķiploku. Tomātus sagriež plānās šķēlītēs.
2
Uz katras maizītes uzzied majonēzi, tad liec kārtu rīvētu olu, tomātu šķēlītes un pašā virsū – šproti. Dekorē ar zaļumiem.
3
Padoms: maizītes būs vēl gardākas, ja tās iepriekš apgrauzdēsi tosterī, cepeškrāsnī vai uz pannas.
Lai labi garšo!
LaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanapē un sviestmaizesGaršvielas un garšaugiOlasRupjmaizeTomātiĶiplokiviegliMajonēzeIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesŠprotes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit