25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gmakaroni100 gParmezāna tipa riers200 mlsaulē kaltēti tomāti200 gsēnes150 mltomātu mērce pēc garšasolīveļļa pēc garšasprošuto
Pagatavošana
1
Sālsūdenī novāra makaronus (lai tie nesaliptu, ņem vērā šos padomus).
2
Ar mitru lupatiņu noslauka šampinjonus un sagriež tos četrās daļās. Pannā sakarsē olīveļļu un šampinjonus viegli apcep.
3
Pievieno smalki sagrieztus saulē kaltētus tomātus. Tos iespējams pagatavot arī mājās, recepti atradīsi šeit.
4
Visu dāsni pārlej ar tomātu mērci, izmantojām mērci ar bazilika lapiņām, bet droši var pievienot svaigus zaļumus. Visu sautē vēl septiņas minūtes.
5
Mērci lej klāt makaroniem katlā un visu kārtīgi samaisa. Šķīvī makaronus dāsni pārkaisa ar sarīvētu parmezāna sieru. Pasniedz ar lapu salātiem un saplucinātu prošuto šķiņķi.
Lai labi garšo!
MakaroniParmezāna siersSaulē kaltēti tomātiSēnesTomātu mērceMakaronu ēdieniSēņu ēdieniProšuto šķiņķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit