9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
8 plānās pankūkas200 gbiezpiens100 gkonservēta kukurūza2 saujasrukola2 ķiploka daiviņas pēc garšassāls0.5 TKcukurs1 TKcitronu sula2 ĒKskābs krējums
Pagatavošana
1
Cep plānās pankūkas, piemēram, sekojot šīs receptes norādījumiem.
2
Gatavo pildījumu. Biezpienu saspaida ar dakšiņu vai iztrin caur sietu. Rukolu sagriež smalkāk. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi. Kukurūzai nolej šķidrumu. Visu liek bļodā, pievieno krējumu, sāli, piparus, citronu sulu, cukuru un viegli apmaisa.
3
Katras pankūkas vidū liek krietnu ēdamkaroti pildījuma, aizloka maliņas un apcep pannā uzkarsētā sviestā vai eļļā 1–2 minūtes no katras puses.
4
Pildījumu var arī likt pankūkas malā, pankūku sarullēt rullītī un tad sagriezt suši lieluma gabaliņos, lai pasniegtu kā gardu auksto uzkodu.
5
Šo pildījuma kombināciju var papildināt arī ar kūpināta laša gabaliņiem.
Lai labi garšo!
BrokastisĒdieni veģetāriešiemMātes dienas ēdieniCepšanaPannā cepts ēdiensCukursKukurūzaSkābais krējumsĶiplokividējisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit