10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
150 gmilti2 ĒKkakao1 TKkanēlis šķipsnasāls2 olas300 mlpiens60 ggrauzdēti, lobīti lazdu rieksti2 ĒKbrūnais cukurs200 mlsaldais krējums200 gtumšā šokolāde
Pagatavošana
1
Gatavo pankūku mīklu. Bļodā ber miltus, pievieno kakao, kanēli, sāli un samaisa. Tad pievieno olas, 2/3 piena un sāk maisīt, līdz masa ir bez kunkuļiem. Pievieno pārējo pienu un maisa, līdz mīkla ir viendabīga.
2
Gatavo krēmu. Riekstus un cukuru blenderī samaļ viendabīgā masā. Katliņā lej saldo krējumu, pievieno gabaliņos salauztu šokolādi, uz mazas liesmas karsējot maisa, līdz šokolāde izkususi. Pievieno katliņa saturam sablendētos riekstus un iemaisa.
3
Uz šķīvja liek pankūku, uz tās riekstu krēmu. Dekorē ar sasmalcinātiem riekstiem, ogām vai augļiem un pasniedz.
Lai labi garšo!
BrokastisPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBrūnais cukursPankūkasViegla vasaras maltīteLazdu riekstiKakao
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit