5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
6 šķēlesbagete4 ĒKgvakamole1 bundžiņa tunča savā sulā malti melnie pipari laims vai citrons
Pagatavošana
1
Izmanto veikalā nopērkamo gvakamoli vai pagatavo to mājās, sekojot šīs receptes norādēm. Tunča konserviem* nolej lieko šķidrumu.
2
Maizītes krāsnī vai tosterī apgrauzdē. Vēl siltas pārziež ar gvakamoli, virsū liek konservēta tunča gabaliņus, pārslaka ar citrona vai laima sulu, pārkaisa ar pipariem. Sāli nav nepieciešams pievienot, jo konservēts tuncis jau ir gana sāļš.
3
Ja vēlas vēl bagātīgaku garšu salikumu, maizītes var papildināt ar kapātiem zaļumiem, karotīti skāba krējuma vai bezpiedevu jogurta vai cieti vārītas olas ripiņu.
*Izvēlies konservētu tunci gabaliņos, nevis sasmalcinātu, jo tad to būs grūti uzlikt uz maizītēm.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanapē un sviestmaizesBageteLaimsPipariTuncis savā sulāviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesGvakamole
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit