8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gvārītas bietes100 mlrjaženka200 mlpiens50 mleļļa1 ola200 gmilti šķipsnasāls pēc garšascukurs
Pagatavošana
1
Vārītās bietes sablendē, pievieno rjaženku, pienu, eļļu, iepriekš viegli sakultu olu un samaisa. Miltus sajauc ar sāli un cukuru, pievieno un iemaisa, līdz iegūta viendabīgas konsistences mīkla.
2
Pankūkas cep kā parasti, pannā uzkarsētā eļļā apcepot no abām pusēm.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemBērnu ballītes ēdieniCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBietesCukursEļļaMiltiOlasPiensviegliIkdienas maltīteisalsRjaženka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit