9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
8 vārīti kartupeļi1 olas100 gcietais siers60 gkausētais siers1 ĒKmilti pēc garšaskapāti zaļumi pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Vārītos kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves vai samīca ar dakšiņu viendabīgā masā.
2
Sieru sarīvē, pievieno kartupeļiem. Masai liek klāt arī olu, miltus, kausēto sieru, kapātus zaļumus, sāli un piparus. Visu samaisa viendabīgā masā.
3
Masu pilda konditorejas maisiņā vai vienkāršā plastmasas maisiņā, kam ar šķērēm nogriezts stūrītis.
4
Pannā uzkarsē eļļu, ar maisiņu izspiež uz pannas pankūciņas – atstatus vienu no otras. Apcep zeltainas, liek uz papīra dvieļiem, lai notecinātu lieko eļļu.
5
Pankūciņas var gan pasniegt tāpat, ar skābu krējumu, gan izmantot kā ballīšu uzkodu, katru zeltaino pankūciņu pārziežot ar krēmsieru, dekorējot ar sālīta gurķa šķēli, vītinātas gaļas strēmeli vai citiem labumiem pēc izvēles.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit