Foto: DELFI
Ātri un pavisam vienkārši pagatavojama tomātu zupa, kurai sātīgumu piešķir sarkanās lēcas.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 sīpols800 gkonservēti tomāti savā sulā, sasmalcināti0.5 glāzelēcas200 mlūdens pēc garšaspaprikas pulveris pēc garšasčili1 TKcukurs pēc garšasrozmarīns pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Smalki sakapā nomizotu sīpolu. Katlā sakarsē eļļu un uz mazas liesmas apcep sīpolus caurspīdīgus. Pievieno garšvielas, lēcas un dažas minūtes apcep.

2

Pievieno tomātus, ūdeni un uzliek vāku. Ik pa laikam apmaisa, ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni.
Vāra aptuveni 10 minūtes, līdz lēcas ir mīkstas

3

Ja vēlas, zupu var beigās sablendēt. Pasniedz ar skābo krējumu, svaigiem zaļumiem un maizes šķēli.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!