20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 sīpols800 gkonservēti tomāti savā sulā, sasmalcināti0.5 glāzelēcas200 mlūdens pēc garšaspaprikas pulveris pēc garšasčili1 TKcukurs pēc garšasrozmarīns pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Smalki sakapā nomizotu sīpolu. Katlā sakarsē eļļu un uz mazas liesmas apcep sīpolus caurspīdīgus. Pievieno garšvielas, lēcas un dažas minūtes apcep.
2
Pievieno tomātus, ūdeni un uzliek vāku. Ik pa laikam apmaisa, ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni.
Vāra aptuveni 10 minūtes, līdz lēcas ir mīkstas
3
Ja vēlas, zupu var beigās sablendēt. Pasniedz ar skābo krējumu, svaigiem zaļumiem un maizes šķēli.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasLēcasRozmarīnsŪdensDārzeņu zupasviegliKonservēti tomātiPaprikas pulveris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit