8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gbrūnais cukurs100 gpiena šokolāde100 gtumšā šokolāde115 gmīksts sviests90 gmilti3 olas šķipsnasāls saujasasmalcināti valriekstu kodoli
Pagatavošana
1
Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, noņemt trauku no ūdens peldes un noslauka trauka apakšu.
2
Pievieno cukuru un šķipsniņu sāls un labi izmaisa. Pa vienai pievieno olas un katru reizi labi izmaisa. Iemaisa miltus un valriekstus.
3
Izklāj veidni ar cepamo papīru, ielej tajā masu un cep 180 grādos 22-25 minūtes, nepārcepot, citādi brūnītis būs sauss.
4
Brūnīti labi atdzesē, griež gabaliņos un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit