Foto: Privātais arhīvs
Vienkārši pagatavojams našķis – mitrais brūnītis jeb braunijs, kurš pa gabaliņam vien izkusīs mutē. Pārbaudītu recepti iesaka mūsu lasītāja Maija Minskere.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 gbrūnais cukurs100 gpiena šokolāde100 gtumšā šokolāde115 gmīksts sviests90 gmilti3 olas šķipsnasāls saujasasmalcināti valriekstu kodoli

Pagatavošana

1

Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, noņemt trauku no ūdens peldes un noslauka trauka apakšu.

2

Pievieno cukuru un šķipsniņu sāls un labi izmaisa. Pa vienai pievieno olas un katru reizi labi izmaisa. Iemaisa miltus un valriekstus.

3

Izklāj veidni ar cepamo papīru, ielej tajā masu un cep 180 grādos 22-25 minūtes, nepārcepot, citādi brūnītis būs sauss.

4

Brūnīti labi atdzesē, griež gabaliņos un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!