6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gsaldais krējums (35%)60 gcukurs80 mlpiens2 gab.olas8 gželatīns1 gab.vaniļas pāksts
Pagatavošana
1
Olas saputo ar cukuru un vaniļu. Kā meistarīgi pārgriezt vaniļas pāksti, lasi šajā rakstā.
2
Nepārtraukti maisot, pievieno uzvārītu pienu.
3
Trauku liek karsta ūdens peldē un karsē (70-80 grādos) līdz šķidrums sabiezē.
4
Pievieno uzbriedinātu želatīnu, maisot to izšķīdina un masu atdzesē līdz 25-30 grādiem. Padomus, kā izvairīties no ierastajām kļūdām, izmantojot želatīnu, atradīsi šeit.
5
Saputo krējumu, pievieno olu un piena maisījumu, pārlej traukā un atdzesē.
6
Pasniedz ar ogu ķīseli vai ievārījuma ķīseli.
Lai labi garšo!
Ēdieni bērniemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniOlasPiensSaldais krējumsVaniļaKrēmiŽelatīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit