10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
7 gab.tomāti2 ķiploka daiviņas1 kinzas buntīte saujavalriekstu kodoli šķipsnasāls0.33 TKcukurs šķipsnamelnie pipari
Pagatavošana
1
Tomātus sagriež gabaliņos. Ķiplokus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves vai izspiež caur spiedi. Kinzu (var izmantot ārī pētersīļus, baziliku vai citus zaļumus pēc izvēles) sasmalcina. Izspiež citrona sulu.
2
Valriekstus uz sausas pannas viegli apgrauzdē, tad liek piestā un saberž, atstājot arī pa kādam lielākam gabaliņam. Ja piestas nav, riekstu kodolus var iebērt maisiņā un padauzīt ar gaļas āmuriņu vai mīklas rulli.
3
Visas salātu sastāvdaļas liek traukā, pievieno sāli, piparus, cukuru un samaisa.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemKinzaTomātiDārzeņu salātiViegla vasaras maltīteValrieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit